За нас

От основаването си през 1991 г. фирма „Динис“ ООД работи в областта на транспортно-складовото оборудване. Благодарение на дългогодишния ни опит и технически познания, създадохме богата номенклатура от складови колички и специализирано оборудване, отговарящи на нуждите на клиентите.

Изделията, които произвеждаме, се отличават с високо качество, прецизна изработка, утвърден дизайн и дълъг експлоатационен живот. За по-голямата част от нуждите на клиентите, поддържаме селектирана гама универсални колички с различни размери и функции.

Информация за Динис ООД

В раздел „Универсални колички“ са представени най-разпространените модели, които се поддържат на склад: Платформени колички, Бокс колички, Ръчни колички на две колела, Количка за стълби, Количка за плоскости, Количка за варели, Количка за газови бутилки и Транспортни механизми. Повечето универсални колички се предлагат в няколко размера с различна товароносимост. Металната конструкция на количките е с прахово-полимерно покритие. Висококачествените ходовите колела и ролки, които се монтират на количките, са на водещата немска фирма Blickle GmbH и осигуряват дълъг експлоатационен живот.

„Динис“ ООД проектира и изработва складови колички, изцяло съобразени със специфичните изисквания на клиента – размери, товароносимост, функционалност, маневреност и т.н. При проектиране на ново изделие е желателно да се отчитат условията на експлоатация, тип на товара, подова настилка, наличие на прагове и стълби, размери на помещения и коридори, асансьори и врати, през които ще преминават количките и т.н. Производството на специализирани колички обикновено отнема от две седмици до един месец. Металната конструкция на количките е с прахово-полимерно покритие. Благодарение на дългогодишния ни опит в тази сфера имаме разработени над 200 модела на специализирани изделия за всяка сфера и дейност. Най-популярните модели в раздел “Специализираните колички“ са - колички на два или повече рафта, мобилни работни маси, колички със заключване, различни разработки на бокс колички, колички с голяма товароносимост, рамки, транспортни контейнери за хранително-вкусовата промишленост, различни ръчни колички, колички за плоскости, колички за неравни терени и скорост до 25 km/h и др.

Изделията, представени в каталога, намират приложение в складове, изложбени зали, логистични центрове, производствени предприятия, търговски обекти, летища, строителни обекти, пешеходни зони, болнични заведения, фармацевтични компании, хотели, ресторанти и др.

ТЕХНИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ

Предлагаме компетентни консултации и решения на всеки проблем. Държим да предоставяме информиран избор на клиентите си, като често предлагаме повече от едно възможно решение. Към настоящия момент само в България повече от 3500 фирми са се доверили на качествените изделия, които предлагаме на клиентите си.

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА BLICKLE ЗА БЪЛГАРИЯ

От 2000 г. ДИНИС ООД е изключителен представител на немската фирма за ходови колела и ролки Blickle за България. Всички колички, които произвеждаме са оборудвани с висококачествени ходови колела. Благодарение на богатата гама, над 30 000 модела, можем да предложим голямо разнообразие от възможности, отговарящи на различните нужди на клиентите.