История

От основаването си през 1991 г. фирма „Динис“ ООД работи в областта на транспортно-складовото оборудване. Благодарение на дългогодишния ни опит и технически познания, създадохме богата номенклатура от складови колички и специализирано оборудване, отговарящи на нуждите на клиентите.

Научи повече за нас
Полезна информация

Тук ще откриете полезна и интересна информация, свързана с технически спецификации и характеристики на продуктите. Следете нашия сайт, за получавате допълнителна информация и насоки при избора си на транспортно-складовото оборудване и ходовите колела.

Към информация
Нашите изделия

Изделията, които произвеждаме, се отличават с високо качество, прецизна изработка, утвърден дизайн и дълъг експлоатационен живот. За по-голямата част от нуждите на клиентите, поддържаме наличност на склад от селектирана гама универсални колички с различни размери и функции.

Виж продукти

Каталози

Каталог D19 Складови колички

Електронният каталог D19 съдържа информация, снимков материал и технически характеристики за голяма част от продуктите, които фирма Динис ООД произвежда.

Виж каталог

Каталог G16 Ходови колела и ролки

Електронният каталог G16 на немската фирма Blickle съдържа изчерпателна информация отностно излючително богатата номенклатура от ходови колела и ролки.

Виж каталог

Нашите клиенти